retsimine vol.4 final

no läbi ta ongi. palju huvitavat juhtus. kõike mis tehti ei jõuagi siin suures tuhinas meelde tuletada. kuid üritan natukene...

alguses oli rets väljas. seal olid igast võistlused nagu "muna suus teatejooks", "püüa muna kinni" ja "banaan ühest säärest sisse ning teisest välja". pärast mindi sisse. seal seoti rebastel silmad kinni ja viidi katsumusterajale. tegevus toimus poiste aroomiderikkas wc-s. kõigepealt pidid retsitavad neljakäpukil minema üle herneste ja kiludega kokku tehtud põranda. see oli vist valus. mõni beibe läks eriti pöördesse seal ja seda eriti siis kui panin neile käe peale seda plöga mis seal põrandal leidus. mmmm... meeldiv! põrand ületatud viidi rebasekesed vee sisse istuma. seejärel ootas rebaseid ees wc pott vägagi huvitava sisuga. sinna oli pandud kauss mille sees oli väga vastiku välimusega plöga. "mis see on? maitse seda! on ju hea!?".

katsumused vetsus ühelpool viidi kala ja odeka järgi haisevad rebased aulasse. seal toimus veel paljugi huvitavat: kefiiri joomine kummikindast, poiste jalgade raseerimine, porgandi söömine erilisel moel ja mitmete maitsvate toitude söömine. ei viitsi siin kõike üles lugema hakata... vaadake piltidelt! seal leidub päris häid kaadreid ;)

...ning need on nähtavad minu galeriist. kusagil peaks veel pilte olema. paparatsosid oli retsimisel palju. kui midagi leian, siis panen siia viite. seniks, head vaatamist! Plõks!

nb! datanetis on saadaval veel ühed pildid. faili suurus 70 mega kanti, pilte ~160. tirimiseks vajuta siia!

22.10.2004 22:38

komöödia!

istusin siin koolis arvutiklassis ja mis ma leidsin! selle!

http://www.zone.ee/toomas777/arvuti

ei tea kas see on pilaleht või on see tüüp tõesti idioot? mina sain igastahes kõvasti naerda.

21.10.2004 16:35

retsimine vol.4 beta

ehk siis viimane päev. vahin praegu siin kooli. mõtlesin, et jään appi siia asju ette valmistama. ainus kamm on hetkel fotokaga. mälukaar on nimelt varsti täis. admin pidi varsti kooli tulema - tal pidi kaabel olema. ehk laenab. samas, peaks äkki kodus ära käima. hmh, ei tea. jõuan tegelt vabalt ära käija ja poole neljaks tagasi tulla. mõtlen... aga tegelt on parem siin arvutiklassis istuda ja hofki omada. jah, õige! :)

21.10.2004 14:15

retsimine vol.3

täna "retsiti" jälle meie kooli vaeseid rebaseid. ülesandeks oli kooli peatrepi pesemine... hambaharjadega. kuna harjakesi oli piiratud kogus, siis kõik ei saanudki oma sibioskusi näidata. pildid panen kah kunagi üles. aga homme on siis pearetsimine. pildimaterjali peaks seal jätkuma. piisavalt. kava on suhteliselt vahva :)

20.10.2004 18:21

ikka kurat kala! (korras)

mingi fakin kala on. kuvab koguaeg mingi header blabla veateadet. oma masin peal joostes on asi kõik korras, kuid nuubia serveris lollitab. hmh, kahtlane.

ahjaa, kasutajad, vaadake oma moodulite asi ümber. seda sai natukene uuendatud ja seetõttu kadusid teilt külgribalt ära moodulid "arhiiv" ja "viited". logige admini lehele sisse ja lülitage moodulid korraks välja ja siis uuesti sisse. see teeb korda :)

Korras!

eriti haige viga oli nagu... bla!

19.10.2004 17:34

retsimine vol.2

täna läks retsimine jälle edasi. seekord pidid rebased lehtedest hunniku tegema. suhteliselt mannetu idee. see mida plaaniti tegelikult teha jäi ära. põhjuseks oli spioon. nimelt on keegi lekitanud meie klassi retsimise kava. vähemalt mulle jäi osade jutust selline mulje. ise kaldun arvama, et mingit lekitajat ei olnud. arvan, et keegi rebastest sattus lihtsalt lugema meie klassi foorumit kus on/oli see kava üleval. ise katsetasin göögliga ja kae imet! nojah, sitta sellega. neljapäeval, kui leiab aset peaorgia, kavatsen mina küll kohale minna ja lihtsalt improviseerida. plaanis on ühteiset vastikut ja rõvedat. kavas seda kirjas ei ole, kuid kes ikka keelab?

no ja pildid said kah üles. nii tänase kui ka eilse päeva ülesvõtted. KLIKK!

19.10.2004 15:31

sunniviisiline rets

kurat, läks täitsa meelest juba. nimelt kestab terve see nädal minu koolis rebaste retsimine. kava on lihtsalt vaimustav, mitte! ilmselt seisab selle kava nõmeduse taga mingi teine kõrgemal seisev isik kes lihtsalt ei luba igast rõvedusi meil teha. direktor vaevalt, sest meie koolil lihtsalt ei ole hetkel sellist ametikohta. keegi rääkis midagi huvijuhist...

täna kästi neil siis puhtaks pesta kooli läheduses asuvad bussipeatused. üks asi on käskimine teine asi on tegemine. paar agaramat võtsid tõesti lapi kätte ja asusid nühkima... teised leetid seisid kaks kätt taskus ning rääkisid üksteisega juttu. teemaks oli vist diiplus. see idiootlik teema on vist isegi ploorumist korra läbi jooksnud. nonoh. edu neile!

päevanali!

jõusaaliambaal räägib oma sõbradele: minu naine sünnitab mulle kena 40-kilose sangpommi... hõ-hõ-hõ ja see kukub arsti varba peale.

ps. lähipäevil jõuavad netti minu plõksitud pildid retsimisest.

18.10.2004 21:25

süütan sigari sajasega

kurat kus need rikkad alles priiskavad. tüüp mõtleb: "peaks jahi ostma, hmh, ehitage sinna kaks tenniseväljakut, kino neljakümnele inimesele, normaalne bassein ja... tehke veel rektiivlennuki maandumisrada kah ning...". kui ma kunagi saan netimiljonäriks (nali!), siis ma kolin kusagile metsa elama. seal metsas oleks püsiühendus mis käib sateliidi kaudu. no siis ma elaks seal koos oma imekauni naisega ning tsätiks msnis ja hindaks reidis pilte all day long.

keskmise puberteedi hobid: msn ja reit. skilled tüübid "töötlevad" pilte.

18.10.2004 21:20

Arhiiv

« oktoober 2004 »

E T K N R L P
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31