Ülemaailmne CSS-i vaba päev

Täna on esimene ülemaailmne CSS-i vaba päev (CSS Naked Day)!

Kuna 5. aprill on kuulutatud CSS-i vabaks päevaks, siis on ka triinuleht täna oma hariliku kujunduse maha koorinud. Kui sa loed seda teksti ja leiad, et veel pole viies aprill, aga triinulehel on sellegipoolest kujundus kadunud, siis sa eksid - proovi mõelda globaalselt - kusagil maailmas on 5. aprill.

CSS-i vaba päev on ellu kutsutud, et rõhutada struktuurse ja standardse HTML-i tähtsust - näiteks kui triinuleht oleks üles ehitatud kui üks div-de ja span-de virr-varr, siis oleks seda ilma stiililehtedeta üsna kehv vaadata: praegusel kujul aga... mõned on avaldanud arvamust, et näeb isegi parem välja.

Ühine sinagi CSS-i vaba päevaga! Veel on aega...

Kirjutatud 4. aprillil 2006.

Trinoloogialeht

Eesti Trinoloogide Maja. Eesti trinoloogiahuviliste avalik kogunemiskoht. info@triin.net

Peamenüü

Samal teemal

RSS, RSS kommentaarid, XHTML, CSS, AA